Treballs amb mirada internacional

El centenar de Treballs de Recerca desenvolupats pels estudiants de 2n de Batxillerat de la promoció 2017-2019 del Col·legi Sant Miquel dels Sants tracten temàtiques tan diverses com les Humanitats, la Ciència i l’Art. I ho fan combinant la perspectiva local amb la internacional.

Entre els Treballs de Recerca amb mirada internacional hi ha propostes que parteixen d’una mirada internacional i d’altres que combinen la mirada local amb la internacional. Entre les recerques emmarcades en aquesta perspectiva internacional hi ha un treball sobre els drets televisius a la indústria del futbol realitzat per Aleix Codina, un estudi del funcionament de les criptomonedes de Miquel dels Sants Farré i una recerca sobre l’Europa en crisi de Gerard Nogué. També hi ha propostes que combinen la mirada local amb la internacional. És el cas de l’anàlisi comparativa sobre el tractament i la percepció de la diversitat funcional a Osona i a Guelmim de Berta Espona i de la recerca sobre els processos atencionals en infants de Ghana i d’Osona d’Andrea Vidal.

Els estudiants de 2n Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants presentaran els seus Treballs de Recerca aquest dissabte 15 de desembre de 2018 a la Jornada de Recerca que el centre organitza anualment. La Jornada, que està oberta a tothom, tindrà lloc a les instal·lacions del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic de 9h a 14h. Al llarg de tot el matí, els estudiants de Batxillerat de la promoció 2017-2019 presentaran els seus treballs, que tracten temàtiques de Ciències, Enginyeria i Arquitectura, Matemàtica, Ciències Socials, Educació, Humanitats, Psicologia, Art i Disseny. En total, s’exposaran més d’un centenar de Treballs de Recerca que combinen la mirada internacional i la local.

Treballs de Recerca amb una mirada internacional de la promoció 2017-2019