Més de 30 treballs dedicats a la Ciència

Els estudiants de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants presentaran aquest dissabte 15 de desembre de 2018 un centenar de Treballs de Recerca entre els quals n’hi ha una trentena dedicats a a l’àmbit de la Ciència.

Les microvesícules com a biomarcadors de diferències biològiques i patològiques, d’Anna Ausió Font, un estudi de la resposta immunitària de les cèl·lules de retinoblastoma en un medi amb interferó gamma, de Miquel Badia Aixut, un estudi sobre els nens bombolla de Júlia Comellas Ortega, un treball sobre els habitatges amb estructures de fusta com una alternativa sostenible als materials de construcció actuals de Ramon Caus Font, el desenvolupament d’una aplicació mòbil enfocada als malalts d’Alzheimer, de Roger López Puigbò,  així com un treball sobre els nombres primers: el teorema d’Euclides i la hipòtesi de Riemann, de Sara Antentas Oliveras i un estudi sobre el codi criptogràfic de Vigenère, de Roger Mulet Solà són alguns exemples dels més de 30 Treballs de Recerca en l’àmbit de la Ciència que els estudiants de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants presentaran aquest dissabte 15 de desembre de 2018 a la Jornada de Recerca que el centre organitza anualment. 

La Jornada que es portarà a terme a les instal·lacions del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic, Carrer Jaume I, número 11, està oberta a tothom i tindrà lloc de 9h a 14h. Al llarg de tot el matí, els estudiants de Batxillerat de la promoció 2017-2019 presentaran els seus treballs, que traten temàtiques de Ciències, Enginyeria i Arquitectura. Matemàtica, Ciències Socials, Educació, Humanitats, Psicologia, Art i Disseny. En total, s’exposaran més d’un centenar de Treballs de Recerca que combinen la mirada internacional i la local.

Treballs de Recerca dedicats a la Ciència de la promoció 2017-2019