Prop de 50 recerques en Humanitats

Les Ciències Socials, l’Educació, les Humanitats i la Psicologia tenen interès entre els joves estudiants de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic. Prop de 50 Treballs de Recerca dels estudiants del centre de la promoció 2017-2019 tracten sobre Humanitats.

Els joves estudiants aprofundeixen en temes com la pobresa i la desigualtat, les xarxes socials, el bitcoin, el màrqueting, la publicitat, les marques, la rehabilitació i la reinserció sociolaboral dels presos, els conflictes familiars, la diversitat funcional, el bullying, Europa, els llatinismes a Shakespeare, la dislexia, la psicoanàlisi i la relació entre la música i les emocions, entre d’altres.

Un any més, el Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic acollirà una nova Jornada de Recerca. La trobada, que està oberta a tothom, tindrà lloc aquest dissabte 15 de desembre de 9h a 14h. La jornada ofereix als estudiants de Batxillerat la possibilitat de presentar els seus Treballs de Recerca. Aquest any, es presentaran un centenar de treballs de Ciències, Enginyeria i Arquitectura. Matemàtica, Ciències Socials, Educació, Humanitats, Psicologia, Art i Disseny. Els treballs combinen la mirada local amb la internacional.

Treballs de Recerca dedicats a les Humanitats de la promoció 2017-2019