Treballs de Recerca amb caràcter artístic

L’art i el disseny també tenen protagonisme als Treballs de Recerca realitzats pels estudiants de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel del Sants de Vic. Aquest dissabte 15 de desembre de 2018 les estudiants Daria Spodina i Júlia Vilamala presentaran els seus Treballs de Recerca amb caràcter marcadament artístic.

Amb l’objectiu principal d’aproximar-se al concepte d’elegància Daria Spodina, estudiant de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants, ha realitzat un Treball de Recerca centrat en la figura de l’actriu Audrey Hepburn, considerada símbol d’elegància. Per la seva banda, la també estudiant de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants Júlia Vilamala ha portat a terme un Treball de Recerca que gira al voltant del disseny de moda, tot combinant teoria i pràctica. La jove estudiant s’endinsa en el món de la moda des d’un punt de vista teòric i al mateix temps el posa en pràctica a través de la creació d’una col·lecció de bosses de mà.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic acollirà dissabte 15 de desembre de 2018 la Jornada de Recerca. La trobada, que està oberta a tothom, ofereix als estudiants de 2n de Batxillerat la possibilitat de presentar els seus Treballs de Recerca. Aquest any, es presentaran un centenar de treballs de Ciències, Enginyeria i Arquitectura, Matemàtica, Ciències Socials, Educació, Humanitats, Psicologia, Art i Disseny. Els treballs combinen la mirada local amb la internacional.

Treballs de Recerca dedicats a l’Art i el Disseny de la promoció 2017-2019