In_certeses 3

In_certeses 3 és el tercer volum de la col·lecció In_certeses que el Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic edita, cada any, des del 2014, tot coincidint amb la Jornada de Recerca promoguda pel centre.

Aquest volum recopila els més de 100 treballs realitzats pels estudiants de Batxillerat de la promoció 2016-2018 del centre. Els treballs recollits en el tercer volum se centren en camps i disciplines tan diverses com l’art i el disseny, les ciències, les ciències socials, l’educació, les eines i l’arquitectura, les humanitats i la psicologia. Entre els diferents treballs realitzats pels alumnes de Batxillerat del Col·legi n’hi ha que tenen una mirada més local centrada en la ciutat de Vic i la comarca d’Osona, però també n’hi ha d’altres que tracten temàtiques d’interès global.

In_certeses és una publicació amb caràcter anual que reuneix en un únic document els diferents Treballs de Recerca presentats al centre. Els títols s’acompanyen d’un resum, de l’autoria, de la tutorització, de les col·laboracions si és el cas, així com de la disciplina a la qual pertany la investigació, entre altres dades. Els títols d’aquesta col·lecció són: